Service

Minimal tid för maskinstopp är viktigt i alla branscher och extremt viktigt i vissa. Därför är snabb service till våra kunder vår främsta prioritet. Vårt reservdelslager är mycket omfattande för att vi ska kunna lösa problem utan onödiga väntetider, så att er produktion kan fortsätta problemfritt.

Snabbt på plats för minimalt produktionsstopp

Vi har servat våra kunder inom tillverkande industri i decennier och vet att ett stopp i produktionen i värsta fall kan kosta miljonbelopp – varje timme. Högsta tillgänglighet på servicesidan är därför en av våra viktigaste styrkor.

Vår policy är att minimera stillestånd hos våra kunder. Vi tillhandahåller därför gratis telefonsupport och om problemet kvarstår kan en servicetekniker vara på plats inom 24 timmar.

Vi svarar när ni ringer och planerar i samråd med er in en så effektiv lösning som möjligt på situationen som har uppstått. Inom Kimtech finns stor kunskap om utrustningen som vi konstruerat från grunden och servat många gånger tidigare. Vi har även samarbete med mycket kompetent servicekraft ute i landet, allt för att vi ska kunna vara på plats så snart som möjligt när situationen kräver det.

Korta svarstider, snabba utryckningar, noggranna lösningar och tydlig kommunikation. Det är vad våra kunder brukar uppskatta oss för och så vill vi fortsätta ha det.

Reservdelar, komplett lager

Kimtech har även ett komplett lager av reservdelar för maskiner, högtryckspumpar och kringutrustning, vilket också bidrar till så korta stillestånd som möjligt hos våra kunder. Ordrar lagda före 15.00 expedieras samma dag. För kunder i Sverige innebär detta att de får reservdelarna nästa dag. Leveranstider i övriga Europa varierar beroende på fraktsätt men är normalt två dagar.

Kimtech har dessutom en komplett service-databas över levererade maskiner.

Utbildning ingår i köpet

Som ny kund har du möjlighet att få maskin- och CAD/CAM-utbildning i våra lokaler. Utbildning och träning i att utföra service av högtryckspump och skärhuvud ingår i alla maskinköp. Denna service kan även utföras av Kimtechs servicetekniker genom tecknandet av ett servicekontrakt.