Kundcase

Nedan kan du läsa om vad vår kunder säger om oss

Perfekt service även vid akuta lägen

Edelstahl-Schneidtechnik

– Utrustning för vattenskärning från Kimtech är mycket pålitlig och servicen fungerar perfekt om ett akutläge skulle uppstå. Det säger Christian Hemetsberger, vd för Edelstahl-Schneidtechnik med tillverkningsanläggning i Tyskland.

Skräddarsytt från starten

Norsk Vannskjæring

Norsk Vannskjæring är störst i Norge på ren vattenskärning och har valt Kimtech som leverantör i 20 år. – Vår utrustning är skräddarsydd för våra behov och lokaler, säger vd:n Lars Krogsund.

Det sitter aldrig fast hos Kimtech

Outokumpu

Under en lång affärsrelation har Kimtech konstruerat och byggt upp en maskinpark vid stålkoncernen Outokumpus anläggning i svenska Degerfors. När en vattenskärningsmaskin kunde förlängas från åtta till tretton meter mitt under tillverkningsprocessen, blev beställarna på Outokumpu PSC Nordic extra imponerade över servicenivån.

Möter exakta önskemål

Tovab

Att Kimtech har både flexibilitet och kunnande som gör det möjligt att konstruera vattenskärningsutrustning efter specifika önskemål, är mycket värdefullt för TOVAB. – Har de inte en färdig lösning så tar de fram en, säger Marcus Hammarstedt, vd och delägare för TOVAB.